Nieuws

Leadership
Insights
27 / 11 / 2023

"Zelfsturende teams, dat is toch onzin!" ... Is dat zo?

Bent u lid van de club “zelfsturende teams, tried it & never again”? Of is uw organisatie er net helemaal aan verk(n)ocht? U ziet mogelijks door de bomen het bos niet meer: distributed leadership,… "Zelfsturende teams, dat is toch onzin!" ... Is dat zo?
artikel charlotte
Insights
09 / 10 / 2023

De weg naar executive level. En strategisch denken… hoe ontwikkel je dat?

Om competitief te blijven en innovatieve organisatiepraktijken neer te zetten, is het cultiveren van strategisch denken in je leiderschapsteam een absolute must. Dat weten we. Maar tegelijk is visie als… De weg naar executive level. En strategisch denken… hoe ontwikkel je dat?
tour de france
Insights
26 / 07 / 2023

Feedback. Als de slinger doorslaat...

Ik keek met enige verbazing naar de podiumceremonie van de Tour de France voor mannen. In ‘mijn tijd’ was je minstens 35 voor je echte kopman kon zijn, vooraleer je kon promoveren naar een leidende positie. Wij… Feedback. Als de slinger doorslaat...
artikel lou
Insights
06 / 07 / 2023

Trainingen in het geven van feedback? Een druppel op een hete plaat!?

Het regent opleidingsaanvragen voor ‘het geven en ontvangen van feedback’. Prima, want we zijn daar niet goed in, en ook Frederic Laloux schreef zelfs al in 2016 in het laatste hoofdstuk van zijn boek… Trainingen in het geven van feedback? Een druppel op een hete plaat!?
board development
Insights
12 / 06 / 2023

(Hoe) managet u uw stakeholders?

Stakeholdermanagement is cruciaal voor leiders of voor ieder die een impact wil hebben op anderen, onafhankelijk van hun niveau. Het verwijst naar het proces van het identificeren en analyseren van de individuen… (Hoe) managet u uw stakeholders?
+32 (0)3 281 44 88