Performance management

Performance Management

Ervoor zorgen dat mensen en organisaties hun groeipotentieel maximaal kunnen realiseren

PERFORMANCE- OF PRESTATIEMANAGEMENT

Sterk performance of prestatiemanagement verhoogt de kwaliteit van het sturen en vergemakkelijkt gerichte verbetering. Het zorgt voor duidelijkheid en een win-win voor organisatie én medewerkers.

Performance management verheldert hoe medewerkers dagelijks kunnen bijdragen aan de strategie van de organisatie. Het verduidelijkt wat men van wie verwacht om de doelen te halen. De medewerker kent zijn reële bijdrage aan het organisatiedoel, en dat geeft ook zelfvertrouwen.

ONZE AANPAK

Bij Quintessence finetunen we de strategie van uw organisatie en vertalen we ze via een gestructureerd proces naar concrete doelen en resultaatsgebieden. We volgen deze doelen op, evalueren ze en stellen bij indien nodig. Medewerkers hebben een afgebakende rol, weten concreet wat ze voor de organisatie betekenen en omgekeerd. Ze dragen zelf verantwoordelijkheid.

We baseren onze methodes op wetenschappelijke knowhow en jarenlange ervaring. We kijken open en creatief naar uw organisatie. Intuïtief maar met kennis van zaken, ontwikkelen we methodes die de performantie van mensen en structuren versterken.

MEER WETEN OVER PERFORMANCE MANAGEMENT?

+32 (0)3 281 44 88