Nieuws

tour de france
Insights
26 / 07 / 2023

Feedback. Als de slinger doorslaat...

Ik keek met enige verbazing naar de podiumceremonie van de Tour de France voor mannen. In ‘mijn tijd’ was je minstens 35 voor je echte kopman kon zijn, vooraleer je kon promoveren naar een leidende positie. Wij… Feedback. Als de slinger doorslaat...
artikel lou
Insights
06 / 07 / 2023

Trainingen in het geven van feedback? Een druppel op een hete plaat!?

Het regent opleidingsaanvragen voor ‘het geven en ontvangen van feedback’. Prima, want we zijn daar niet goed in, en ook Frederic Laloux schreef zelfs al in 2016 in het laatste hoofdstuk van zijn boek… Trainingen in het geven van feedback? Een druppel op een hete plaat!?
board development
Insights
12 / 06 / 2023

(Hoe) managet u uw stakeholders?

Stakeholdermanagement is cruciaal voor leiders of voor ieder die een impact wil hebben op anderen, onafhankelijk van hun niveau. Het verwijst naar het proces van het identificeren en analyseren van de individuen… (Hoe) managet u uw stakeholders?
Performance management
Insights
31 / 03 / 2023

Als je je medewerkers waardeert... volg ze dan op!

Waar is performance management gebleven? We hebben het over het belang van doelgerichtheid, de motiverende kracht van doelen stellen én hoe doelstellingen een duidelijk kader kunnen scheppen voor werknemers. … Als je je medewerkers waardeert... volg ze dan op!
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Insights
31 / 03 / 2023

Zelf je persoonlijke ontwikkeling bepalen… gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Soms blijkt geld uitgeven aan jezelf, moeilijker dan gedacht. Waarom doen we dat dan niet meteen als we de kans krijgen? En wát kunnen we daaraan doen? Lou Van Beirendonck over investeren in persoonlijke groei… Zelf je persoonlijke ontwikkeling bepalen… gemakkelijker gezegd dan gedaan!
+32 (0)3 281 44 88