Assessment center

Assessment Center

Professioneel advies over de geschiktheid van de kandidaat voor de functie.

U hebt een interne of externe kandidaat en wilt zeker zijn dat hij geschikt is voor een bepaalde functie. Beschikt de kandidaat over de juiste competenties? Is er voldoende fit met de functie, omgeving en organisatie om succesvol samen te werken? Onze assessment centers tonen niet alleen de pure succescriteria, maar onthullen ook de aandachtspunten voor het onboarding traject en de verdere groei van de werknemer.

DE 6 BOUWSTENEN VAN ONZE ASSESSMENT CENTER PROGRAMMA’S:

  • Simulaties van kritische functierelevante situaties
  • Persoonlijkheidsonderzoeken
  • Vaardigheidstests
  • Competentie- en motivatiegericht diepte-interview
  • Terugkoppelingsgesprek
  • (uitgebreide) rapportering

ASSESSMENT CENTER IS MAATWERK

Wenst u uitgebreid advies over iemands geschiktheid voor een welbepaalde functie? Dan raden wij een assessment center aan. Dit bevat alle bouwstenen en geeft uitgebreide input over competenties, persoonlijkheid, motivatie, cultural fit en zelfs uw ROI bij aanwerving of promotie.

Wilt u enkel op deelaspecten focussen? Dan hebben we minder uitgebreide programma's, zoals bv. een focused assessment, waardoor u iemands geschiktheid voor een algemener profiel te weten komt.

GEORGANISEERD VOLGENS UW WENSEN EN DIE VAN DE DEELNEMER

Als huis van vertrouwen in assessment hebben we een brede ervaring in het organiseren van assessment centers: online, face-to-face, blended programma's,... De deelnemers aan onze assessment centers geven ons een overall tevredenheidsscore van 4,57 op 5. Daar zijn we terecht trots op. Mensen voelen dat ze degelijk en eerlijk worden beoordeeld. Ze zijn welkom bij ons, krijgen een eigen kantoor, er wordt gedacht aan een hapje en een drankje. Maar ook in online programma's hebben we oog voor hun situatie en willen we niets liever dan dat hun assessment center ervaring top is!

WISTJEDATJE

Wist u trouwens dat meer dan 50% van de middelgrote tot grote organisaties in België en Nederland werken met een assessment center? De reden? Een hoge voorspellende waarde en betrouwbare resultaten.

shutterstock_769499623.jpg

Digitaal assessment

Performance management

Leadership assessment

+32 (0)3 281 44 88