Loopbaanmanagement

Loopbaanmanagement

Doeltreffend carrières begeleiden en extra binding creëren

LOOPBAANMANAGEMENT: CARRIÈRES STUREN

Loopbaanmanagement ondersteunt de sturing van carrières. Organisaties willen groeien, wat vraagt om begeleiding van haar medewerkers. Maar ook medewerkers maken groeiprocessen door en zoeken een andere jobinvulling. Via degelijk loopbaanmanagement begeleidt u hen doeltreffend en creëert u extra binding. Jullie kijken samen naar mogelijke loopbaanpaden, al dan niet binnen de organisatie.

Het doel is altijd een win-win.

FOCUS OP DE ORGANISATIE

We tekenen een carrière-managementproces uit op maat van uw organisatie. We bouwen verder op wat u aanreikt en co-construeren een aanpak. De uitdaging: de ambities en competenties van uw mensen matchen met de noden en mogelijkheden in uw organisatie.

FOCUS OP DE MEDEWERKER

Is uw medewerker toe aan een nieuwe uitdaging en wilt u een brede kijk op de mogelijkheden?

Een oriënteringscenter brengt de sterktes, drive, motivatie in kaart alsook hoe ze optimaal ingezet kunnen worden. Van het 'waarom' gaan we naar sterke competenties, mogelijkheden, plannen en dromen. Want zo werken werken uw mensen met 'zin' én rendement. Een uitgebreid oriëntatiecenter duurt een dag, maar u kunt ook kiezen voor een 'lightversie'.

Een open oriënteringsgesprek meet niet maar bevraagt enkel. We praten met de medewerker over zijn professionele verleden, vaardigheden en drijfveren. Daarna reflecteren we samen over het gewenste carrièreperspectief en de haalbaarheid ervan.

Wist u dat… u op basis van de resultaten van een oriënteringscenter meteen kunt starten met jobcrafting en -casting?

MEER WETEN OVER LOOPBAANMANAGEMENT?

+32 (0)3 281 44 88