Development center traject

Development center traject

Open en integere uitwisseling tussen deelnemer, beoordelaar en omgeving

MEER MOTIVATIE EN RENDEMENT IN UW ORGANISATIE

Mensen tot hun recht laten komen in hun werkomgeving begint met te achterhalen waar ze goed in zijn en wat hen drijft. Hen leren kennen en begrijpen, zodat we hun sterktes bundelen, ambities stimuleren en twijfels wegwerken.

Iemands groei begeleiden kan op allerlei manieren. Het einddoel? Motivatie en rendement verhogen in heel uw organisatie.

DEVELOPMENT CENTER & ONTWIKKELINGSTRAJECT

Competenties beoordelen en ontwikkelen gaat hand in hand. Daarom starten ontwikkelingstrajecten bij Quintessence meestal met een development center. Want om vooruit te komen moet je weten waar je start.

In een development center toont de deelnemer zijn verworven vaardigheden. Een open en integere uitwisseling tussen deelnemer, beoordelaar en omgeving.

We belichten alle relevante drivers rond functioneren en groeien (kunnen, willen en zijn). Na elke fase krijgt de deelnemer uitgebreid feedback. Samen stippelen we een Persoonlijk Ontwikkelingsplan uit. We reiken tips, tricks en tools aan voor verdere ontwikkeling, bv. via Evolutips©.

DE INGREDIËNTEN VOOR EEN GESLAAGD DEVELOPMENT CENTER

  • Meetmoment met simulaties van kritische situaties
  • Persoonlijkheidsonderzoek
  • Competentie- en motivatiegericht diepte-interview
  • Loopbaanankers- en leerstijlenonderzoek
  • Zelfevaluatie
  • Feedbackgesprek met aanzet tot POP
  • Ondersteuning via Evolutips©
  • Indien gewenst opvolging en coaching

ONTWIKKELINGSTRAJECT OP MAAT

Op basis van uw concrete vraag stelt Quintessence een traject op maat samen, al dan niet met verdere begeleiding. We kunnen development centers en ontwikkelingstrajecten ook rechtstreeks toepassen op uw begeleiders. Maar een gemengde aanpak, waarbij onze consultants en uw mensen gesprekspartner en assessor zijn, werkt ook prima.

MEER WETEN OVER ONTWIKKELINGSTRAJECTEN EN DEVELOPMENT CENTERS?

+32 (0)3 281 44 88