Nieuws

big magic
Opleidingen
05 / 10 / 2023

Jubileumcongres: The finest blend? BIG MAGIC?

Er komt veel op ons af. Al te vaak zitten we vast in ouderwetse dilemma’s: competenties of talenten? Mens- of resultaatgericht leiderschap? Top-down of bottom-up? Welke combinatie van praktijken zorgt nu voor… Jubileumcongres: The finest blend? BIG MAGIC?
a
Opleidingen
17 / 03 / 2023

Het belang van competentiegerichte interviews op maat (Interviewer© tool)

De perfecte match vinden voor je openstaande vacatures is niet altijd even gemakkelijk. Als HR-expert, selecteur of recruiter is het dan ook belangrijk om over de juiste selectietechnieken en -tools te… Het belang van competentiegerichte interviews op maat (Interviewer© tool)
a
Opleidingen
17 / 03 / 2023

Hoe kan je de expertise van Quintessence inzetten bij fusies en acquisities

Fusies en acquisities zijn van alle tijden, en ook de laatste jaren worden steeds meer organisaties geïntegreerd. Vaak is dat een goede zaak, maar ook even vaak zien we dat organisaties de mist ingaan op het… Hoe kan je de expertise van Quintessence inzetten bij fusies en acquisities
Opleidingen
17 / 03 / 2023

Voorbij een biasvrije selectie: hoe inclusief ontwikkelen we vandaag?

Als u dit artikel leest, bent u vast een gedreven believer in een wereld waarin etnische achtergrond geen spanningsveld meer betreft? Bent u een empathisch luisterend oor voor uw collega’s? Wijst u uw kinderen… Voorbij een biasvrije selectie: hoe inclusief ontwikkelen we vandaag?
Opleidingen
17 / 03 / 2023

Een succesvol team bouwen? Dit zijn de do’s

Achter elke succesvolle organisatie, schuilt een sterk team. Met een team kun je namelijk veel meer bereiken dan in je eentje. Een succesvol team samenstellen is echter meer dan alleen een groep mensen vinden… Een succesvol team bouwen? Dit zijn de do’s
+32 (0)3 281 44 88