Interne assessorenopleiding

Interne Assessorenopleiding

In-company programma - in huis assessoren opleiden voor de selectie van nieuwe medewerkers

WAAROM DEZE OPLEIDING?

Tijdens een selectiegesprek praat u met de kandidaat over zijn bekwaamheden, motivatie, wat hij/zij belangrijk vindt binnen een organisatie, ... Een assessorenopleiding op maat leidt uw interne mensen in huis op voor het selectieproces, zodat u alle nodige waardevolle informatie over uw kandidaat verzamelt.

Op zoek naar een langlopend programma? Bekijk de training Certified Competency Assessor

Voor wie?

Deze opleiding is bestemd voor (HR) managers die regelmatig één specifiek assessment center programma bijwonen of die u af en toe wilt inschakelen als assessor, dit onder leiding van externe consultants of professionals van uw personeelsafdeling.

Inhoud

Deze opleiding richt zich op die competenties die eigen zijn aan uw assessment center programma, en op het opleiden van uw managers tot competente collega-assessoren. We dragen onze knowhow aan u over en maken onszelf zo overbodig.

Praktisch

We organiseren de assessorenopleiding van 3 of meer dagen in uw organisatie. Gaat u liever op verplaatsing? Dan zoeken we mee naar een geschikte locatie.

Van gedachten wisselen over de organisatie van uw assessoren programma's? Met een opleiding van Quintessence weet u dat u goed zit. Uit de laatste Q*for audit blijkt dat de deelnemers aan onze opleidingen tevreden tot zeer tevreden zijn. U ontvangt een attest van deelname.

+32 (0)3 281 44 88