Groeien als professional

Groeien als Professional

Persoonlijke groei - individueel

Waarom deze opleiding?

Waar bent u sterk in? Wat drijft en motiveert u? Wat zijn uw belangrijkste persoonlijkheidskenmerken?

Via diverse vragenlijsten (Scope³©) ontdekt u uw competenties en vergroot u uw zelfinzicht. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen de resultaten en krijgt u tips om verder te groeien als professional.

Voor wie?

Elke professional die wil groeien, die een beter zelfinzicht wil krijgen in zijn/haar persoonlijkheid, motivatie en kunnen.

Inhoud

U krijgt inzicht in uw kwaliteiten als professional via de online tool Scope³©. Dit expertsysteem interpreteert informatie uit vragenlijsten over competenties, drijfveren, persoonlijkheid, werk- en leerstijlen en integreert het in een verslag met uitleg en ontwikkelingstips per competentie.

Scope³© geeft antwoord op de vragen ‘Wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’ ‘Wat wil ik?’. De vragenlijsten zijn afwisselend, waardoor ze interessant en niet-belastend zijn.

U kunt Scope³© zelfstandig en online invullen. Nadien krijgt u een uitgebreid verslag: feedback over 12 competenties die vaak voorkomen in professionele profielen, en tips om deze te ontwikkelen.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw resultaten. Zo kunt u verder groeien als professional.

Praktisch

Het invullen van Scope³© duurt max. 1 uur. U kunt tussentijds onderbreken. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze consultants in onze kantoren bespreken we uw resultaten (verslag) en zetten we u op weg naar verdere groei.

PRIJS: € 800

DUUR: max. 1 uur om de vragenlijsten in te vullen + 0,5 uur voor het lezen van uw rapport en 2 uur terugkoppeling/coaching bij ons op kantoor.

+32 (0)3 281 44 88